Entreprenörinvest Sverige AB

Våra Investeringar

Entreprenörinvest är för närvarande delägare i 13 bolag:

Solutions for tomorrow AB – har utvecklat, tillverkar och säljer revolutionerande mobil röntgenutrustning.

Refillsystem i Oxelösund AB – har utvecklat och säljer miljövänliga ljus, tex värmeljus som är refillbara och utan ljuskopp i aluminium.

Ryds Båtar AB – producerar och säljer båtar till alla som vill njuta av sjölivet.

Work System Sweden AB – utvecklar och säljer inredning till servicebilar, tex hyllsystem till rörmokarens bil.

North Castle Fastighets AB – äger, förvaltar och hyr ut fastigheter, framförallt till Work System.

Idea2Innovation Sweden AB – utvecklar och säljer Wide Ideas, en molntjänst för företag och organisationer som vill jobba med kontinuerlig innovation.

DH Anticounterfeit AB – utvecklar och säljer ett kraftfullt, webbaserat ärendehanteringssystem till globala företag för att motverka varumärkesintrång och piratkopiering.

TBS Yard AB – specialister inom komposit som hjälper företag med produktion och utveckling.

Handiscover Sweden Aktiebolag – förmedlar klassificerade och kontrollerade semesterboenden till människor med rörelsebegränsningar via egentuvecklad molntjänst.

ArifiQ Development AB – utvecklar och säljer ett system (molntjänst) till den grafiska branschen som möjliggör omedelbar offerthantering samt förenklar produktionsplaneringen för tryckerierna.

SoletAer AB – utvecklar och säljer en solvärmepump som fixar varmvatten som är bättre för både miljön och plånboken.

Nelson Seed Development AB – Marknadsför en helt unik lösning (maskin + licens) som möjliggör  vitalisering av fröer, så att de gror bättre och får bättre lagringstid = högre skördar.  Helt ekologiskt!

JustCommonSense Europe AB – utvecklar och säljer CombCut, en mekanisk, selektiv ogrässkärare att användas istället för bekämpningsmedel på världens åkrar.