Entreprenörinvest Sverige AB

Våra Investeringar

Entreprenörinvest är för närvarande delägare i följande 13 bolag:

Doxa Plastics
Producerar tunna stretchfilmer som ger ännu mer stabilitet än standard stretchfilmer. Tack vare sin expertis och flexibla process kan de skräddarsy en stretchfilm som passar just ditt behov.

Localize Direct AB
Tillhandahåller översättnings-, lokaliserings-QA- och CMS-tjänster för spelutvecklingsindustrin. LocalizeDirect är baserat i Sverige och Vietnam med ett antal försäljnings-, lokaliserings- och QA-chefer som arbetar över hela världen.

Solutions for tomorrow AB
Har utvecklat, tillverkar och säljer revolutionerande mobil röntgenutrustning. Som förbättrar patientens omvårdnad och säkerhet medan personalen arbetar snabbare, med mer flexibilitet och till en lägre kostnad.

Ryds Båtar AB
Producerar och säljer båtar med hög kvalité och en stilren design till alla som vill njuta av sjölivet. I sortimentet finns fiskebåtar, roddbåtar och familjebåtar.

Work System Sweden AB
Utvecklar, säljer och monterar fordonsinredning till servicebilar. Standard eller special, allt efter kundens behov och önskemål.

Idea2Innovation Sweden AB
Utvecklar och säljer Wide Ideas, ett molnbaserad idéhanteringssystem för företag och organisationer som vill jobba med kontinuerlig innovation. Genom artificiell intelligens sorteras och grupperas idéer ihop och gör en AI-driven analys möjlig för ledningen att snabbt fatta beslut på.

DH Anticounterfeit AB
Utvecklar och säljer ett kraftfullt, webbaserat ärendehanteringssystem, CaseMate. Ett system för effektivisera verksamheten när det gäller ärendehantering, rapportering och dataanalys av förfalskningsaktiviteter.

Handiscover Sweden AB
Förmedlar klassificerade och kontrollerade semesterboenden för människor med rörelsebegränsningar via en egenutvecklad community-baserad bokningssida.

ArifiQ Development AB
Utvecklar och säljer ett molnbaserat system, arifiQ. Ett automatiserat beräkningsverktyg för den grafiska branschen som möjliggör omedelbar offerthantering samt förenklar produktionsplaneringen för tryckerierna.

Nelson Seed Development AB
Marknadsför en helt unik lösning (maskin + licens) som möjliggör vitalisering av fröer. En automatisk process som gör att fröerna gror fortare och får bättre lagringstid = högre skördar.  Helt ekologiskt!

Lyckegård Group AB
Uvecklar och säljer CombCut, en mekanisk, selektiv ogrässkärare som används istället för bekämpningsmedel på världens åkrar. Samt Kvickfinn en kultivator för mekanisk ogräsbekämpning, utvecklad för ekologiskt lantbruk.

Kretslopp & Recycling i Sverige AB
Rikstäckande insamlare av lantbrukarnas använda plast. Den insamlade plasten förädlas och blir till återvunnet plastgranulat.

Skolon AB
Samlar Sveriges bästa digitala skolverktyg på ett och samma ställe. Ett bibliotek med över 2500 digitala verktyg, läromedel, tjänster och appar för skolans värld.