Våra investeringar

Bolag som återfinns inom flera olika branscher. Här ser ni de bolag vi för närvarande är engagerade i.

Olika typer av bolag

STARTUPBOLAG

Bolag i tidigt skede som precis påbörjat dess verksamhet, med en skalbar affärsmodell som siktar på att växa verksamheten snabbt.

UTVECKLINGSBOLAG

Bolag med en bevisad och fungerande affärsmodell och som visar en stark årlig tillväxt.

MOGNA BOLAG

Lönsamt och stabilt bolag med väletablerad affärsmodell.


UZIT

UZIT gör det möjligt för utövare av alla sporter i alla åldrar att köpa och sälja utrustning som använts förut och kan användas igen genom en egenutvecklad applösning.
HEMSIDA

Kubicom

Kubicom är en digital tjänst för bygg och anläggningsbranschen med fokus på att minska det administrativa arbetet hos kunderna och därmed frigöra mer tid till chaufförer, maskinister och arbetsledare.
HEMSIDA

Cind AB

Använder sig av en patenterad bildbehandlingsteknik och fokuserar på volymmätning med hjälp av stereovision. Deras kunder finns framför allt inom skogs- och logistikindustrin
HEMSIDA

Nelson Seed Development AB

Marknadsför en helt unik lösning (maskin + licens) som möjliggör vitalisering av fröer. En automatisk process som gör att fröerna gror fortare och får bättre lagringstid = högre skördar.  Helt ekologiskt!
HEMSIDA

Localize Direct AB

Tillhandahåller översättnings-, lokaliserings-QA- och CMS-tjänster för spelutvecklingsindustrin. LocalizeDirect är baserat i Sverige och Vietnam med ett antal försäljnings-, lokaliserings- och QA-chefer som arbetar över hela världen.
HEMSIDA

Lyckegård Group AB

Är ett innovativt företag som verkar för att ge lantbrukare bättre möjligheter att bedriva ett hållbart, effektivt och lönsamt jordbruk. Lyckegård erbjuder såväl rådgivning som redskap för ett skonsammare nyttjande av jorden.
HEMSIDA

Skolon AB

Samlar Sveriges bästa digitala skolverktyg på ett och samma ställe. Ett bibliotek med över 2500 digitala verktyg, läromedel, tjänster och appar för skolans värld.
HEMSIDA

DH Anticounterfeit AB

Utvecklar och säljer ett kraftfullt, webbaserat ärendehanteringssystem, Origo. Ett system för effektivisera verksamheten när det gäller ärendehantering, rapportering och dataanalys av förfalskningsaktiviteter.
HEMSIDA

ÄR DU ETT UTVECKLINGSBOLAG

Och behöver finansiering? Kontakta oss.
Kontakt

Dikeshäxan AB

Har under de senaste 50-åren sålt maskiner för horisontell styrbar borrning i Norden, Polen och Ukraina. De är generalagenter för Ditch Witch, American Augers, Trencor, Subsite, Hammerhead, Dupagro, HÄNY och Baroid och har en stark marknadsposition.
HEMSIDA

Doxa Plastics

Producerar tunna stretchfilmer som ger ännu mer stabilitet än standard stretchfilmer. Tack vare sin expertis och flexibla process kan de skräddarsy en stretchfilm som passar just ditt behov.
HEMSIDA

SEMS AB

SEMS AB Swedish Emergeny Medical Systems är verksam inom samhällsvetenskaplig och humanistisk forskning och utveckling

Work System Sweden AB

Utvecklar, säljer och monterar fordonsinredning till servicebilar. Standard eller special, allt efter kundens behov och önskemål.
HEMSIDA

Följ oss!

Ta del av den senaste. Läs mer om oss och våra investeringar på våra sociala medier.